Båttur

I går gjorde jag min sista arbetsdag. Det kändes lite sentimentalt att säga adjö till arbetslivet men samtidigt väldigt overkligt. Det kommer nog att ta ett tag innan känslan av att det här med att vara ledig inte är något tillfälligt. Att ledigheten är en del av det nya livet och att larmet som brukar skramla i gång, måndag till fredag klockan 06.10 kan tas bort i telefonen.  Och när SJ skickar notiser om nedrivna kontaktledningar och stopp i tågtrafiken, så har det faktiskt ingenting med mig att göra. (Hurra!)

segelbåt majortom

Min första arbetslösa dag, for vi tvärs över Mälaren till Västerås. Där väntade båten som blivit påmastad och fått ny stående rigg. Sedan for vi hem igen och med lite för kalla vindar, lite för lite ylletröjor och definitivt för lite snacks med på resan, blev det en smula långtråkigt. Och det, var vi ju tvungna att skratta åt. Tänk att vi ska vara ute och segla i flera år och med överseglingar som sträcker sig över flera veckor, och så blir vi rastlösa av en kall tur på två timmar…jorå så att…det här blir nog bra.

2Comments

Add yours
  1. 1
    arvidthunholm

    Tack för dina insatser på Inera Anki! Har lagt upp notifieringar för denna blogg nu. Ska bli spännande att följa och ett återkommande inslag på våra ICC möten,

Lämna gärna en kommentar...