In Båten

Flitens lampa och limrester

Jag tror inte alla vet hur flitens lampa ser ut. Här lyser den i alla fall. Efter jobbet och på helgerna. På med lampan liksom.

 

Jag önskar verkligen att jag kunde säga att det här med att skrapa bort limrester och gammal nåt är kul på något sätt. Men nej, jag kan nog inte komma på något träligare, som vi säger i Eskilstuna. Jag försöker peppa mig själv med att vi kommer att väldigt snygga armmuskler i alla fall, och att däcksläggaren kommer att svimma av förtjusning när han ser hur bra bortskrapat limmet är.

Jag gissar på att vi har 6 timmars skrapande kvar. Fredagskväll så kan man antingen sitta med sitt tacomys, eller helt enkelt skrapa bort lim från däcket…gissa vad jag gör!

 

Share Tweet Pin It +1

Anki

First mate på Major Tom är Anki och det är jag som skriver de flesta blogginläggen.

You may also like

Ta bort däcket del 2

Posted on 2016-09-18

Båtdäck del 3

Posted on 2016-10-22

Previous PostTa bort däcket del 2
Next PostBort med det gamla

No Comments

Lämna gärna en kommentar...