Vår avsegling

När vi nu gett oss i väg på vårt äventyr, skulle man kunna tänka på alla kartonger vi burit, allt slit med att få båten segelklar, de där småsakerna som strulat och alla turer fram och tillbaka till tillbehörsaffärerna. All stress med att få huset sålt, hitta någonstans att bo under tiden, och att göra sig av med alla saker. Men det är redan glömt.

Vi tänker istället på de varma soliga dagarna i maj då vi bott in oss i båten, det sista fixandet, de trevliga promenader i bokskogen bland blommande liljekonvaljer och fågelsång, men framförallt tänker vi på alla er som kom och vinkade av oss. Vi är oändligt tacksamma att så många tog sig tid att önska oss lycka till och gjorde vår avsegling till ett minne för livet. Det går nästan inte att beskriva hur det känns, men omtumlande, nervöst och glädjefyllt passar in. Att få kasta loss till trumpetfanfar, hurrarop och med eskortbåtar som slår följe över fjärden, kommer vi aldrig att glömma.

Tack till våra barn och föräldrar, syskon, vänner. Nya och gamla. Tack alla arbetskamrater. Tack TSS. Tack Eskilstuna Ölkultur och Sundbyholms gästhamn.

Tack!

+ There are no comments

Add yours

Lämna gärna en kommentar...