Vi har flyttat in i båten!

Nu har vi flyttat ut ur lägenheten med alla våra prylar. Vi valde verkligen en “lämplig” dag. En söndag med strålande sol och alldeles knökfullt i gästhamnen. Alla vill fika och köpa glass i dag. Vi vill bara flytta in i båten och om vi råkat hyvla av några hälsenor med den lånade vagnen när vi genar genom glasskön, ber vi härmed om ursäkt för det.

Kärran går i skytteltrafik mellan bilen och båten, och så äntligen är alla våra saker ombord. När vi ser alla saker samlas i salongen inser vi att det här kommer att kräva en del tetris-kunskaper i den högre skolan. Vi kånkar omkring på prylar en god stund av eftermiddagen innan vi helt enkelt måste stanna upp och reflektera över situationen. Det här är ju en milstolpe, att flytta in i båten på heltid. Vi har ju samtidigt fasat över det. Tänk om vi inte får plats med alla saker? Men, men, solen skiner, vi pustar ut med god mat och dryck, och konstaterar att det är en dag i morgon också. Och då bor vi här. På riktigt. På vår båt.

Äntligen.

 

 

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Anonymous

    Härligt! Verkligen en milstolpe 😄 såhär drygt 2 veckor efter vi flyttade in så håller vi fortfarande på och flyttar runt våra lådor o prylar – men det är helt ok

Lämna gärna en kommentar...