Milstolpe

Det känns stort att sälja huset.

Milstolpe-stort.

Nu är det gjort. Köpekontraktet är undertecknat. Vi pustar ut i en millisekund, innan vi tar nya tag. Vi måste hitta någonstans att bo under december till maj. Och nej båten är inte ett alternativ. Om du som läser det här tänker, “Men vänta lite nu, Tant Agda har ju en lägenhet i Torshälla/Eskilstuna som kommer att stå tom”, tveka inte utan hör av dig till oss. Bästa tipset som leder till ett boende belönas med en…paraplydrink!

 

Trots att vi egentligen har minimal simultankapacitet har vi samtidigt med husförsäljningen, lyckats köra tillbaka båten från riggverkstaden i Västerås, röjt i båthuset och tagit upp båten. Nu ska båten förberedas för vintern. Den ska tömmas på prylar och motorn ska konserveras. Samtidigt gnager boendefrågan oss. Det kommer säkert att lösa sig men vi behöver dessutom ett förråd, för saker som inte ska med på långseglingen. Så om “Tant Agda” eller hennes polare dessutom har ett källarförråd på 15 kvm som vi kan hyra, då bjuder vi på många drinkar!

 

2Comments

Add yours
 1. 1
  Benny Baunsgaard

  Härligt att ni sålt huset och när är ett steg närmare!
  Vart vill ni bo? Eskilstuna och dess omkrets?

 2. 2
  Anki

  Jaa så skönt att ha försäljningen avklarad. Vi skulle önska liten lägenhet, stuga husbil och i närheten av Torshälla eller Eskilstuna. Det skulle vara det bästa för oss. Båten ligger i Torshälla och vi har mycket kvar att fixa på den. Vi håller tummarna att det boendet löser sig innan den 1/12.

Lämna gärna en kommentar...