Viktiga inköp eller inte

Jag har råkat snubbla över en sida på nätet där jag kanske eventuellt råkat förköpa mig en smula. Under en lång tid har fokus varit att göra sig av med saker, så när jag plötsligt fick ett återfall och började handla hem saker, blev det nästan lite komiskt. “Det är ju så billigt och nästan allting kostar typ 9 kronor”. Därför dimper det numera ner små gråa paket genom brevlådan i en strid ström och eftersom leveranstiden är lång, kommer jag inte ens i håg vad det är i paketen. Lite som julafton varje dag, alltså.

Argumenten för inköpen är såklart vattentäta, saker vi behöver på långseglingen måste man ju införskaffa. Nu kan det vara så att det slunkit med prylar som inte är direkt supernödvändiga. I kategorin viktiga prylar finns i alla fall en blodtrycksmätare, en solcellslampa och polariserade solglasögon. I kategorin “Varför-i-hela-fridens-namn-köpte-jag-det-här” finns en gurkstrimlare och en visselpipa med kompass.

Andra viktiga inköp vi gjort är att vi nu beställt en Watermaker. Den kostar dock inte 9 kronor.

+ There are no comments

Add yours

Lämna gärna en kommentar...