Heja Sverige

När vi landade på Arlanda i början av maj var det 3 grader, iskallt regn och av våren syntes inte en skymt. Nu efter nästan 7 veckor lämnar vi landet med 30 grader flåsande i nacken. Trots att anledningen till vår resa var sorglig så var det skönt att vi fick ta farväl av de som lämnat oss. Två ceremonier och två personer vi saknar.

Vi har njutit av naturen, allt det gröna och svala. Av hur smidigt allt fungerar. Att det kommer paket i en röd box, bara att hämta ut och av ett “never endig” internet.

Mot slutet av vår vistelse har kalendern varit fullbokad. Vi tackar för alla trevliga kalas, middagar och pubrundor. Vi är extra tacksamma för lånet av lägenhet (Tack Bitte och Sten) och för lånet av bil (Tack Annika och David).

Nu väntar en lång flygresa tillbaka till Franska Polynesien och Major Tom. Vi har inte galet mycket packning med oss tillbaka, bara en sådär 90 kilo. Mycket reservdelar, bra-att-ha-saker, några sillburkar, 2 påsar ostbågar, en ny vattenkokare, flugsmällor och en del elektronik. Nu är vår semester slut och vi hörs nästa gång från andra sidan jordklotet. Vi saknar alla redan…

Ha en underbar sommar!

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Per Jönsson

    Hallå där Sippan och Anki, härligt att kika på videos och läsa om era äventyr och bestyr på världshaven. Drar mig till minnes en stafettkanotfärd över Mälaren med Björn och någon Andreas vid någon inspark till högskolan, kul att få ta del av båtvärlden utanför lerdiket. Hoppas på fler spännande och inspirerande berättelser – fortsatt lycka till!

Lämna gärna en kommentar...