Nutid och framtid

Under kyliga vinterkvällar har vi plöjt igenom alla fotografier vi har tagit genom åren under vår långsegling. Ja, kanske inte precis alla 10 000 bilder, men nästan. Det har inte bara varit för att drömma sig bort, vi har varit djupt engagerade i några föredrag vi hållit. Att tillsammans försöka sätta ihop och välja ut bilder och innehåll, har varit en smula krävande. Tillsist kompromissade vi i hop något som båda var nöjda med. Phu.

Föredragen har hållits för Oceanseglingsklubben och en lokal segelklubb, men jag tror att även icke-seglare skulle kunna uppskatta ett föredrag om “ett annat sorts liv”? Vi får väl se om vi dyker upp någonstans med våra bilder…

Allt det här grävandet både bland minnen och bilder har gjort oss sugna på nya äventyr, och även om den planerade nystarten inte infaller förrän i början av 2024 så kan vi snart börja skissa på framtidsplanerna.

När vi väl kommer tillbaka till båten tar det nog ett tag att reda upp allting, piffa till och sjösätta. När allt arbete är avklarat ska vi turista landvägen och vi ser fram emot att möta nya spännande djur.

Planeringen är en stor del av nöjet. Vi får snart läsa på, söka information, samla nyttiga länkar och fundera på vad vi inte får missa. Men det är ett tag kvar, så just precis nu längtar vi väl som alla andra mest efter våren här i Sverige.1 Comment

Add yours

Lämna gärna en kommentar...